Uitvaart Zwolle en omgeving

Een overlijden melden?
Bereik ons dag en nacht via
038-2054 038

Een uitvaart regelen 

Een overlijden melden

Created with Sketch.
Uitvaart Zwolle regelen met IJsselland Uitvaartzorg Zwolle en regio 2024

Bereik ons dag en nacht via 038 20 54 038. U wordt altijd te woord gestaan en direct geholpen. Wij komen ook in de nacht indien nodig.

Wat doen bij een overlijden

Created with Sketch.

Bekijk een overzicht van de eerste stappen bij een overlijden.

Online Catalogus uitvaartkisten

Created with Sketch.
Uitvaart Zwolle 2024 IJsselland Uitvaartzorg Uitvaartkisten catalogus online

Wij werken samen met Hoogland, een familiebedrijf dat sinds 1925 kwaliteit en maatwerk levert. Hoogland biedt een breed assortiment van kisten aan, waaruit u kunt kiezen. Wij kunnen iedere uitvaartkist direct meenemen bij de verzorging.

Laatste verzorging

Meer over postmortale zorg

We spreken vaak over de laatste verzorging, maar in het licht van afscheid is het eigenlijk de eerste verzorging. Een liefdevolle en zorgvuldige verzorging staat aan het begin van afscheid nemen. U kunt ervoor kiezen om dit samen te doen met onze vrouwelijke overledenenverzorgers. Door velen wordt dit achteraf beschreven als troostend, verzachtend en helend. Wilt u dit niet, dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. 

Uitvaartbegeleider Zwolle Marisa Bremer

Opbaren

Het opbaren van een overledene gebeurt thuis of in een rouwcentrum. Thuis kunt u dit op bed laten verzorgen of voor een kistopbaring kiezen. In het rouwcentrum is er de mogelijkheid om te kiezen voor een 24-uurs kamer of een plek in een gekoelde ruimte.

Sfeerbeeld van een zachte, naturel lijkwade. Voorbeeld verzorging bij een uitvaart in Zwolle e.o.

Overlijden baby of kind 

Begeleiding rondom een stilgeboorte of het (verwacht) overlijden van een baby of kind. Voor iedere leeftijd en in alle omstandigheden kunt u als ouder, of zorgverlener, een beroep op ons doen. Wij zijn gevestigd op enkele minuten afstand van het Isala Ziekenhuis in Zwolle en kunnen u daar bezoeken als dit nodig is.
 

Uitvaart baby of kind Zwolle 2024

Begrafenis in Zwolle en regio

Kostenindicatie voor een begrafenis

U kunt bij ons terecht voor een begrafenis, met en zonder uitvaartverzekering. U bent niet verplicht de uitvaart door de verzekeraar te laten verzorgen. Wij werken niet met een duur hoofdkantoor en bieden geen verzekeringen. Door met liefde voor het vak samen te werken, zorgen wij ervoor dat u en uw dierbaren de beste zorg en een fijne begeleiding ontvangen. Wij werken samen met alle (natuur)begraafplaatsen in het land.

Begrafenisondernemer IJsselland Uitvaartzorg uit Zwolle voor het regelen van een begrafenis in Zwolle en omstreken

Natuurbegraven in Zwolle en regio

Er is helaas geen natuurbegraafplaats in Zwolle. Wel kunt u bijvoorbeeld terecht op natuurbegraafplaats Hoogengraven, in Arriƫn. Deze natuurbegraafplaats ligt op steenworp afstand van Ommen. IJsselland Uitvaartzorg heeft ruime ervaring met natuurbegraven.

Overzicht natuurbegraafplaatsen Nederland

Crematie in Zwolle en regio

Kostenindicatie voor een crematie

U kunt bij ons terecht voor een crematie, met en zonder uitvaartverzekering. U bent niet verplicht de uitvaart door de verzekeraar te laten verzorgen. Wij werken niet met een duur hoofdkantoor en bieden geen verzekeringen. Door met liefde voor het vak samen te werken, zorgen wij ervoor dat u en uw dierbaren de beste zorg en een fijne begeleiding ontvangen. Wij werken samen met alle crematoria in het land.

Nazorg

Na de uitvaart

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij bieden ondersteuning bij de afhandeling van de (digitale) nalatenschap. Daarnaast is het voor ons net zo belangrijk om te weten hoe het met u is gegaan na de uitvaart. Of misschien wilt u nog een dankkaartje versturen of -advertentie plaatsen.

Nazorg uitvaart Zwolle bij IJsselland Uitvaartzorg

Boekje 'Mijn uitvaart'

Met dit boekje laat u uw naasten weten wat uw wensen zijn, om hen zo op weg te helpen bij het regelen van uw uitvaart en nalatenschap.
 
Wilt u het boekje kosteloos per post ontvangen of vrijblijvend kennis maken met Marisa? Via het contactformulier of 038 2054 038 neemt u eenvoudig contact op.

Liever zelf downloaden en invullen? Het document is direct te downloaden, er wordt u niet om uw gegevens gevraagd. Het is digitaal in te vullen en te bewaren. U kunt het document ook afdrukken en verder met de hand invullen.