Uitvaart Zwolle 2024 IJsselland Uitvaartzorg

Crematie Zwolle regelen

Wanneer u ons belt voor het melden van een (aankomend) overlijden wordt u altijd in alle rust te woord gestaan en direct geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U heeft hier de tijd voor, het is niet nodig om ons direct te bellen. U kunt ons gerust al wel bellen, om overleg te hebben over wanneer wij kunnen komen helpen op een later tijdstip.

We spreken vaak over de laatste verzorging, maar in het licht van afscheid is het eigenlijk de eerste verzorging. Een liefdevolle en zorgvuldige verzorging staat aan het begin van afscheid nemen. U kunt ervoor kiezen om dit samen te doen met onze vrouwelijke overledenenverzorgers. Door velen wordt dit achteraf beschreven als troostend, verzachtend en helend. Wilt u dit niet, dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat doen bij een overlijden


Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer, gevestigd in Zwolle, Overijssel

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van een uitvaart in Zwolle en Overijssel, maar wij verzorgen ook wekelijks uitvaarten in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Holland en Utrecht.

Hierdoor zijn wij ervaren en flexibel in het vormgeven van elke uitvaart, met en voor mensen met uiteenlopende achtergronden.

Neem contact met ons op


Crematie op maat in Zwolle

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals. Moderne kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat.

Een vast aanspreekpunt en dagelijks contact. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt.

Over IJsselland Uitvaartzorg


Kosten voor een begrafenisondernemer in Zwolle

IJsselland Uitvaartzorg biedt kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij een begrafenis in Zwolle. Alle tarieven zijn marktconform voor de regio Zwolle en Overijssel.


Uitvaartverzekering in Zwolle

Ook zonder uitvaartverzekering kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Het is geen verplichting om de uitvaartverzekeraar de uitvaart te laten verzorgen. 


Uitvaartvereniging in Zwolle

Is er een lidmaatschap van een uitvaartvereniging? Wij nemen het contact met de uitvaartvereniging van u over en bespreken met u van welke diensten of vergoedingen u gebruik kan maken in aanvulling op de dienstverlening van IJsselland Uitvaartzorg.


Wat kost een gemiddelde uitvaart of crematie in Zwolle?

Wanneer u kiest voor een crematie informeren wij u graag over de mogelijkheid om op een eigen locatie afscheid te nemen en met een klein gezelschap uw dierbare naar het crematorium te brengen.

In de algemene kostenindicatie is er uitgegaan van een crematie met gebruik van aula en koffiekamer bij Crematorium Kranenburg te Zwolle. 

De kosten van een crematie in Zwolle, in Crematorium Kranenburg, zijn op basis van het voorbeeld in totaal vanaf € 6775,- (dit bedrag dient om een idee te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden) in 2024.


Wat doet een uitvaartverzorger?

Door in deze tijd beschikbaar te zijn en alle vragen die er zijn rustig samen door te nemen, zorgen wij ervoor dat er ruimte en rust kan ontstaan voor waar het echt om gaat. Mensen die van elkaar houden.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de laatste verzorging en zorgen ervoor dat de opbaring met aandacht gebeurt en zo goed mogelijk blijft tot aan de uitvaart. Dit kan thuis of in een uitvaartcentrum in Zwolle.

Samen zorgen we voor een afscheid dat bij u past, met oog voor jong en oud. Of dat nu traditioneel is, een feestje met een toost op het leven of iets van beide. Thuis, op een bijzondere locatie, in het uitvaartcentrum, kerk of de aula van het crematorium


Neem 24/7 contact op met IJsselland Uitvaartzorg via 038 20 54 038


Crematie Zwolle regelen

Uitvaartcentrum Kranenburg

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over tien rouwkamers, waaronder negen 24-uurkamers. Van deze rouwkamers krijgt de naaste familie een sleutel. Zo kunnen zij elk moment van de dag afscheid nemen. Vaak worden de kamers ingericht met persoonlijke spulletjes, zodat men een thuisgevoel creëert. De kamers zijn sfeervol ingericht en de familie kan gebruik maken van koffie en thee. Voor de kinderen is er in de gewelfde kelder een speelhoekje. De medewerkers van het uitvaartcentrum gaan minimaal twee keer per dag naar de rouwkamers om te controleren of alles goed verloopt. Bekijk meer Uitvaartcentrum Kranenburg Zwolle.

Crematorium Kranenburg Zwolle

Crematorium Kranenburg beschikt over een moderne aula die ondanks zijn royale omvang (meer dan 150 zitplaatsen en ruimte voor zeker 450 gasten) toch een intieme sfeer uitstraalt. De aula is van vele gemakken voorzien, zoals een professionele licht- en geluidsinstallatie. Ook is het mogelijk de aula geheel naar uw inzicht en speciale wensen aan te kleden in de stijl van de overledene. Zo creëert u de sfeer die u wenst. 

In het crematorium is een algemene ontvangstruimte voor belangstellenden waar de aanwezigen zich voor de plechtigheid kunnen verzamelen. Voor directe nabestaanden is een sfeervolle familiekamer beschikbaar. Deze intieme ruimte heeft een huiskamersfeer en biedt de familie de gelegenheid om voor de dienst samen te zijn en zich in alle rust voor te bereiden op de komende plechtigheid. Bekijk meer Crematorium Kranenburg.

Crematorium Kranenburg - Crematie regelen Zwolle 2023
Marisa Bremer is uitvaartbegeleider Zwolle en regio IJsselland Uitvaartzorg 2024 Uitvaart Zwolle

Mooi, vertrouwd en verzorgd

"Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals. 

Moderne kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat.

Een vast aanspreekpunt en dagelijks contact. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt."

Marisa Bremer
Uitvaartverzorger en eigenaar 
IJsselland Uitvaartzorg


Neem contact met ons op

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.