Marisa Bremer is uitvaartverzorger bij IJsselland Uitvaartzorg voor een uitvaart in Zwolle e.o.

Over Marisa Bremer

Wie is IJsselland Uitvaartzorg?

Mijn naam is Marisa Bremer, ik woon in en werk als zelfstandig uitvaartondernemer vanuit Zwolle, Overijssel. Daarnaast verzorg ik uitvaarten in opdracht van een grote landelijke uitvaartonderneming.

 

Dit doe ik nu geruime tijd met veel liefde en passie voor het vak. Vanuit Zwolle ben ik in een groot deel van Nederland actief: ik verzorg wekelijks uitvaarten in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland.

 

Ik ben dus zeker niet gebonden aan IJsselland en Overijssel.

 

Mijn ervaring in het verzorgen van uitvaarten binnen en buiten Zwolle, zorgt ervoor dat ik goed op de hoogte ben van de laatste mogelijkheden en flexibel ben in het vormgeven van elke uitvaart.

 

Achtergrond

Door de jaren heen ben ik opgeleid en begeleid door ervaren vrouwen die mij het vak hebben geleerd van uitvaartverzorger en rouwbegeleider. Daarnaast heb ik een stevige beroepsopleiding gevolgd. 

Want het is ook echt een vak. Een uitvaart verzorgen is niet alleen evenementenplanning en ook niet te leren via een online cursus.

Het is een manier van leven. En dat leer je alleen door te doen.

Door hard werken en met toewijding aan wat goed, sterk en mooi is, heb ik geleerd om rust te bewaren en waarde toe te voegen met kleine gebaren en momenten.

Even stil te staan in de hal bij het vertrek uit het verzorgingshuis, de lievelingsbloem in de hand van de overledene. Zorgen voor een waardige houding van de overledene in de kist. Een kind onder de arm nemen dat het even niet meer weet. Woorden vinden van betekenis tijdens het laatste afscheid. Samenwerken met iedereen achter de schermen, zodat die rust uitstraalt in de uitvaart.

IJsselland

De naam IJsselland Uitvaartzorg hoort bij mij. Een groot deel van mijn leven heb ik rond de rivier de IJssel gewoond, met haar water, het landschap en de mensen. Ik houd van het water en de wind, de kromme wilgen en de reiger in het riet. De geur van het water, de kleur van de lucht door de seizoenen heen. De mensen op de dijk, die bij wind en weer hun vaste wandelingetje maken. Ook hier tussen de elementen voel ik mij thuis.

 

Walkuren of Valkyries

Mijn logo is een subtiele weergave van een ‘Walkure’ of ‘Valkyrie’, een schildmaagd uit de oude Noorse sagas. De Walkuren galoppeerden met hun wilde paarden en honden door de hemel, om de dapperste gevallen strijders op te halen van de aarde en terug naar ‘De Grote Hal’ te brengen. 

 

Ik vind het een mooie gedachte. 

 

 

Dit is wie ik ben. 


Ik zal uw uitvaart of die van uw geliefde met zorg en aandacht verzorgen.

 

Wilt u graag kennismaken met Marisa Bremer en een afspraak maken voor een voorbespreking?

Belt u dan naar 038 20 54 038

U wordt hier dag en nacht te woord gestaan en geholpen.