Het zorgteam postmortale zorg 

Met Esther en Petra, Uitvaartassistentie Puur, werk ik graag samen. 

Het kan voorkomen dat zij eerder bij u zijn, dan dat ik in staat ben om te komen en daarom stel ik hen graag aan u voor.


Bij een melding van overlijden kan ik blindelings en met een gerust hart de laatste zorg aan hen toevertrouwen. Families geven terug dat zij de laatste zorg ervaren als rustgevend, troostend en verzachtend, ook als zij ervoor kiezen de zorg aan ons over te laten.

De laatste zorg is eigenlijk de eerste zorg na overlijden. Niet alleen van degene die overleden is, maar net zo goed voor u en uw naasten. 


Naast hun liefde voor mensen, zijn het vakvrouwen met vele jaren ervaring. Dat ziet u niet alleen terug in de verzorging, maar in de gehele dienstverlening. Ook verzorgen zij de overbrengingen en het rouwvervoer op de dag van de uitvaart. 

U bent verzekerd van een hoog niveau kwaliteit en professionaliteit.


Ik weet zeker dat u hen, net als mij, in uw hart sluit!

Dienstverlening Postmortale zorg

Meer over de laatste verzorging.

Aanbevolen uitvaartkist massief naaldhout, eco: € 625,-

Bekijk de meest gevraagde uitvaartkist en waarom deze van harte aanbevolen wordt, wanneer u niet al een sterke wens heeft voor een bepaalde kist.

Blader door de online catalogus uitvaartkisten

IJsselland Uitvaartzorg regelt voor u een uitvaartkist naar wens. In de online catalogus kunt u inspiratie opdoen. U kunt ook voor een uitvaartkist kiezen van een eigen gekozen leverancier.