Uitvaart Zwolle regelen 2023 IJsselland Uitvaartzorg

Uitvaart Zwolle regelen

Wanneer u ons belt voor het melden van een (aankomend) overlijden wordt u altijd in alle rust te woord gestaan en direct geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U heeft hier de tijd voor, het is niet nodig om ons direct te bellen. U kunt ons gerust al wel bellen, om overleg te hebben over wanneer wij kunnen komen helpen op een later tijdstip.

We spreken vaak over de laatste verzorging, maar in het licht van afscheid is het eigenlijk de eerste verzorging. Een liefdevolle en zorgvuldige verzorging staat aan het begin van afscheid nemen. U kunt ervoor kiezen om dit samen te doen met onze vrouwelijke overledenenverzorgers. Door velen wordt dit achteraf beschreven als troostend, verzachtend en helend. Wilt u dit niet, dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat doen bij een overlijden


Persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleiding, gevestigd in Zwolle, Overijssel

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van een uitvaart in Zwolle en Overijssel, maar wij verzorgen ook uitvaarten in de regio. In de regio gelegen is bijboorbeeld Natuurbegraafplaats Hoogengraven, in de bossen van Arriën, nabij Ommen.

Hierdoor zijn wij ervaren en flexibel in het vormgeven van elke uitvaart, met en voor mensen met uiteenlopende achtergronden.

Contact opnemen


Uitvaart op maat in Zwolle

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals. Moderne kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat.

Een vast aanspreekpunt en dagelijks contact. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt.

Over IJsselland Uitvaartzorg


Kosten voor uitvaartbegeleiding in Zwolle

IJsselland Uitvaartzorg biedt kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij een begrafenis in Zwolle. Alle tarieven zijn marktconform voor de regio Zwolle en Overijssel.


Uitvaartverzekering in Zwolle

Ook zonder uitvaartverzekering kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Het is geen verplichting om de uitvaartverzekeraar de uitvaart te laten verzorgen.


Uitvaartvereniging in Zwolle

Is er een lidmaatschap van een uitvaartvereniging? Wij nemen contact op met de uitvaartvereniging en bespreken met u van welke diensten of vergoedingen u gebruik kan maken in aanvulling op de dienstverlening van IJsselland Uitvaartzorg.


Wat kost een gemiddelde uitvaart in Zwolle?

Wanneer u kiest voor een uitvaart in Zwolle informeren wij u graag over de mogelijkheid om op een eigen locatie afscheid te nemen en met een klein gezelschap uw dierbare naar het crematorium of de begraafplaats te brengen.

De kosten van een crematie in Zwolle, in Crematorium Kranenburg, zijn op basis van het voorbeeld in totaal vanaf € 6775,- (dit bedrag dient om een idee te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden) in 2024.

De kosten van een begrafenis in Zwolle, in dit voorbeeld op begraafplaats Bergklooster, zijn op basis van het voorbeeld in totaal vanaf € 7625,- (dit bedrag dient om een idee te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden) in 2024.


Bekijk de algemene kostenindicaties voor een uitvaart in Zwolle.
Wat doet een uitvaartverzorger?

Door in deze tijd beschikbaar te zijn en alle vragen die er zijn rustig samen door te nemen, zorgen wij ervoor dat er ruimte en rust kan ontstaan voor waar het echt om gaat. Mensen die van elkaar houden.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de laatste verzorging en zorgen ervoor dat de opbaring met aandacht gebeurt en zo goed mogelijk blijft tot aan de uitvaart. Dit kan thuis of in een uitvaartcentrum in Zwolle.

Samen zorgen we voor een afscheid dat bij u past, met oog voor jong en oud. Of dat nu traditioneel is, een feestje met een toost op het leven of iets van beide. Thuis, op een bijzondere locatie, in het uitvaartcentrum, kerk of de aula van het crematorium of begraafplaats.Neem 24/7 contact op met IJsselland Uitvaartzorg via 038 20 54 038.


Contact met IJsselland Uitvaartzorg

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Uitvaart Zwolle regelen 2023 IJsselland Uitvaartzorg