Uitvaart Zwolle 2024 IJsselland Uitvaartzorg
Marisa Bremer is uitvaartbegeleider Uitvaart Zwolle en regio IJsselland Uitvaartzorg 2024

Marisa

Na gewerkt te hebben binnen projectmanagement infrastructurele werken en in de complementaire zorg, heeft Marisa in 2019 de overstap naar de uitvaartzorg gemaakt. 'Gids rond de dood' vindt zij een mooie omschrijving van haar werk. Marisa brengt rust, is altijd vriendelijk en kijkt naar wat mogelijk is. Zij heeft oog voor een ieders plek in het afscheid. Op losse wijze brengt zij structuur en overzicht in de organisatie van de uitvaart. Geheel naar wens van de nabestaanden is Marisa er wanneer dat nodig is en op de achtergrond als dat meer gepast is.

Samen met

Marisa wordt bijgestaan door Alien en Katja, beide zijn ervaren en zelfstandige uitvaartbegeleiders. In een drukke periode of bij afwezigheid is het fijn om te kunnen vertrouwen op gelijkgestemden, die u met evenveel inzet en liefdevolle zorg begeleiden. Onze werkwijze is gelijkwaardig.

Beste uitvaartbegeleiding Zwolle en regio 2024
Alien is uitvaartverzorger bij IJsselland Uitvaartzorg Zwolle en regio 2024

Alien

Door eigen ervaringen heeft Alien ervoor gekozen om professioneel uitvaartbegeleider te worden. Alien is een mensen-mens. Naast professioneel uitvaartverzorger, heeft zij 25 jaar samen met een  compagnon een buurtwinkel gerund. Daarnaast is zij actief in het organiseren van diverse activiteiten in het dorp waar zij woont. Werken met en voor mensen en zorg verlenen zijn zaken waar zij goed in is en blij van wordt. 

Uitvaart Zwolle 2024 IJsselland Uitvaartzorg

Katja

Sinds 2018 is Katja docent aan de opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, die zij zelf in 2013 heeft afgerond. Daarvoor was Katja werkzaam in de kinderopvang en jeugdzorg, het Vrije school onderwijs. Met liefde en vanuit respect, aandacht en kennis oefent zij haar vak uit. Met alle tijd, aansluitend bij u. Inspirerend, met adviezen en ideeën. Katja ontzorgt en ondersteunt zonder u het gevoel te geven het over te nemen. Wanneer uw dierbare overlijdt helpt zij u de uitvaart te verzorgen die passend is.

Tevens is Katja spreker bij uitvaarten.  

Over IJsselland Uitvaartzorg

Het is fijn om het gevoel te hebben deel uit te maken van iets dat groter is dan jezelf. Met dat gevoel werken wij graag mee aan een mooi en passend afscheid. Iedere dag weer.


IJsselland Uitvaartzorg is een lokale uitvaartonderneming in Zwolle. Samen met een hecht team zelfstandige en onafhankelijke uitvaartprofessionals werken wij samen om het iets lichter te maken voor u. Dat doen we door u te informeren en ondersteunen bij alles wat komt kijken rondom een overlijden. Ons werkgebied strekt zich uit tot ver in de omliggende provincies.

Het is belangrijk om op geheel eigen wijze zorg te dragen voor degene die je liefhebt en op sterven ligt of zojuist is overleden. Of in de nabije toekomst komt te overlijden. Misschien weet je dat je zelf niet lang meer te leven hebt.

Door ook in deze tijd beschikbaar te zijn en alle vragen die er zijn rustig samen door te nemen, zorgen wij ervoor dat er ruimte en rust kan ontstaan voor waar het echt om gaat.

Samen zorgen we voor een afscheid dat bij u past, met oog voor jong en oud. Of dat nu traditioneel is, een feestje met een toost op het leven of iets van beide. Thuis, op een bijzondere locatie, in het uitvaartcentrum, kerk of crematorium.

Column 2024

Gepubliceerd in de Blauwvinger Courant, Stadshager Courant, Zwartewater Express, Meppeler Express en Vechtdal Krant.

Euthanasie column IJsselland Uitvaartzorg uitvaart Zwolle en regio 2023

Maak ruimte, maak ruimte, maak ruimte

“Steeds vaker denk ik: maak ruimte voor de dood. Ik denk dat ik dat ga schrijven,” zeg ik tegen mijn pedicure/goede inspiratiebron voor columns. We hebben het over stress rondom de uitvaart. “Néééééé.. dat zeg je toch níét, dat klinkt niet goed hóór!” Goed, zij heeft wel gelijk. Het is een niet zo’n fraaie titel voor een column. 

Maar het moet gezegd worden.

Lezen

Uitvaartonderneming IJsselland Uitvaartzorg column 2023 Selamat Jalan

Selamat Jalan, Indisch Kind

Het verhaal van dit indische kind, dat alsnog zijn rechtmatige plek in de familiegeschiedenis heeft gekregen.

Selamat Jalan, goede reis. 🌻

Lezen

Column uitvaartverzorger Zwolle 2023

Lang leve het platteland

Na een paar uur sta ik buiten en ik besluit na een tijdje met mijzelf overlegd te hebben om naar de eerste boerderij die ik tegenkom te rijden en aan te bellen.
Lezen