Referenties


Marisa heeft ons in een verdrietige tijd heel fijn bijgestaan na het overlijden van onze vrouw, (schoon)moeder, oma en overgrootmoeder Jo.

Zij voelde haarfijn aan dat het bij ons allemaal niet zo formeel en serieus hoefde.

Jo was een zeer geëmancipeerde vrouw die wars was van conventies, protocollen en regeltjes. 

Marisa had dat al snel door en respecteerde volledig de manier waarop wij Jo wilden begraven en hoe wij daar als familie mee omgingen. Alles was mogelijk en ze dacht heel constructief mee. Ze was uitermate betrokken zonder haar professionaliteit te verliezen. 

Mede dankzij haar kunnen we met een heel fijn en goed gevoel terugdenken aan deze verdrietige maar ook mooie periode.


Dankjewel Marisa,

Je hebt voor altijd een plekje in ons hart.


Familie Kuulkers

Mei 2023

 

Marisa Bremer danken wij hartelijk voor de keurige en waardige uitvaart van onze moeder.


Marisa is ter zake zeer kundig en geeft goede adviezen. Communiceren met haar gaat snel en adequaat. 


Ze heeft het vermogen om een uitvaart naar wens van de familie uit te voeren zonder zichzelf op te dringen. 

Complimenten van de familie Van der Craats!

mei 2023

Good morning Marisa, for me is still good night.(I’m now in Brazil)
I would like to thank you so much for your work. I’m so thankful for all your services during this difficult moment what I’m going through. All what you did for Rudy and the family was perfect. 
I’m glad that we could meet you in our way.
All love and respect for you, continue in your journey, you make it very good your job.

Greetings from the tropics.

april 2023

Jij bedankt dat je erbij was🫶🏻, voor alle goede zorgen, voor je mooie woorden tijdens de uitvaart. Je was de perfecte match voor ons om dit te verzorgen, geen toeval! 🌷☀️

maart 2023


We kijken allemaal met een goed gevoel terug op de uitvaart en ook de periode ervoor. Ik herinner me hoe ontspannen mijn vader met jou in gesprek was, dat voelde voor ons meteen goed. 

november 2022


Marisa heeft voor ons de uitvaart van onze moeder en vrouw verzorgt, die ons helaas te vroeg is ontvallen. Alles in de puntjes verzorgd, altijd vriendelijk en heel meegaand. Heel professioneel maar wel dicht bij.

januari 2023


Lieve Marisa, ontzettend veel dank voor de goede begeleiding van de uitvaart van onze vader. Jij was voor ons de beste begeleider! 

augustus 2022


Vooral het feit dat het zo'n mooie dienst is geworden heeft ons veel voldoening gegeven. Wanneer het een mooi afscheid is, wordt het ook makkelijker om het te accepteren denk ik. We hebben dan ook enorm veel positieve reacties gehad! Zelfs mensen die de dat ene speciale muzieknummer van onze vader prachtig vonden, haha! En we hebben het goeddeels aan jou te danken Marisa, we hadden geen betere begeleiding kunnen bedenken. Daarom nogmaals onze grote dank!


april 2022 Mevrouw Bremer kwam voor de planning en organisatie bij mij thuis en al direct kreeg ik een goed gevoel bij haar betrokkenheid en professionaliteit.

Zij heeft ons meer dan uitstekend door een moeilijke en verdrietige periode heen geholpen met zeer deskundig advies, met grote aandacht en interesse voor onze persoonlijke wensen en inzichten.

Daarnaast was zij steeds onmiddellijk bereikbaar en bereid ons verder in te lichten en te adviseren.

 De herinnering aan de dienst zelf is er een die ik altijd zal blijven koesteren en zien als een prachtig, perfect uitgevoerd afscheid van mijn vader.


april 2022 


Hallo Marisa, we kijken terug op een mooi afscheid al was het dan in besloten kring. Wij hebben ons normale ritme weer gevonden en bedanken je hierbij nogmaals voor het regelen en de begeleiding bij de crematie. Je hebt het prima gedaan. 

april 2022

Vanaf het eerste moment dat papa overleed was Marisa bij ons om zaken te regelen. Dat deed zij op een erg empathische en nauwkeurige wijze. Ze maakte deze periode vol verdriet, waar dat kon, zorgeloos. We kunnen dan ook als familie terugkijken op een zeer waardevolle en warme voorbereidingsweek. 


november 2021

Legt duidelijk uit en Marisa is zeer prettig in omgang. Heeft alles tot in de puntjes verzorgd.

L. Halman
november 2021

Eerlijk en oprecht. Een vrouw die er voor je is als het nodig is. Van harte aanbevolen.

B. van Straaten 
december 2021

Marisa  was een geweldige collega tijdens de heftige week rond het overlijden van een te jonge man. Rustig, zeker en doortastend. Liefdevol en handelingsbekwaam
Haar kennis van de stad, van de begraafplaats, van de poptempel en natuurlijk haar gedegen vakkennis gaven vertrouwen en rust zowel bij de familie als bij mij.

K. Soutberg
mei 2021

Marissa is een vrouw die tranen van goud schrijft. Wat heb je ons goed geholpen tijdens de uitvaart van onze pleegzoon Henk. Dank voor je begeleiding en spreken tijdens de uitvaart van Henk.

J. van de Berg
oktober 2020