Uitvaart Dalfsen

Overlijden melden?
Bereik ons 24 uur per dag
via
038-2054 038 

Crematie Dalfsen

De mogelijkheden voor een crematie in Dalfsen.

Uitvaart Dalfsen door IJsselland Uitvaartzorg 2024

Begrafenis Dalfsen

De mogelijkheden voor een begrafenis in Dalfsen.

Uitvaart Zwolle door IJsselland Uitvaartzorg Uitvaart Zwolle en regio 2024

Opbaren

De mogelijkheden voor een thuisopbaring of het opbaren in rouwcentrum in Dalfsen.

Uitvaartbegeleiding in Dalfsen

Wanneer u ons belt voor het melden van een (aankomend) overlijden wordt u altijd in alle rust te woord gestaan en direct geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U heeft hier de tijd voor, het is niet nodig om ons direct te bellen. U kunt ons gerust al wel bellen, om overleg te hebben over wanneer wij kunnen komen helpen op een later tijdstip.

We spreken vaak over de laatste verzorging, maar in het licht van afscheid is het eigenlijk de eerste verzorging. Een liefdevolle en zorgvuldige verzorging staat aan het begin van afscheid nemen. U kunt ervoor kiezen om dit samen te doen met onze vrouwelijke overledenenverzorgers. Door velen wordt dit achteraf beschreven als troostend, verzachtend en helend. Wilt u dit niet, dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat doen bij een overlijden


Persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleiding Dalfsen, gevestigd in Zwolle, Overijssel

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals.

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van een uitvaart in Zwolle, maar wij verzorgen ook een uitvaart in Dalfsen, een uitvaart in Hattem of een uitvaart in Kampen. Wij bieden ook uitvaartbegeleiding in Hasselt en uitvaartbegeleiding in Ommen.

Hierdoor zijn wij ervaren en flexibel in het vormgeven van elke uitvaart, met en voor mensen met uiteenlopende achtergronden.
 
Drenthe, Friesland en Flevoland behoren ook tot ons werkgebied.
 
Neem vrijblijvend contact op via 038-2054 038 of [email protected] om de mogelijkheden te bespreken. Uitvaart op maat in Dalfsen

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals. Moderne kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat.

Een vast aanspreekpunt en dagelijks contact. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt.

Over IJsselland Uitvaartzorg


Kosten voor uitvaartbegeleiding in Dalfsen

IJsselland Uitvaartzorg biedt kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij een begrafenis in Dalfsen. Alle tarieven zijn marktconform voor de regio Zwolle en Overijssel.


Uitvaartverzekering in Dalfsen

Ook zonder uitvaartverzekering kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Het is geen verplichting om de uitvaartverzekeraar de uitvaart te laten verzorgen.


Uitvaartvereniging in Dalfsen

Is er een lidmaatschap van een uitvaartvereniging? Wij nemen contact op met de uitvaartvereniging en bespreken met u van welke diensten of vergoedingen u gebruik kan maken in aanvulling op de dienstverlening van IJsselland Uitvaartzorg.


Wat kost een gemiddelde uitvaart in Dalfsen?

Wanneer u kiest voor een uitvaart in Dalfsen informeren wij u graag over de mogelijkheid om op een eigen locatie afscheid te nemen en met een klein gezelschap uw dierbare naar het crematorium of de begraafplaats te brengen.

De kosten van een crematie in Dalfsen, in Crematorium Kranenburg te Zwolle, zijn op basis van het voorbeeld in totaal vanaf € 6775,- (dit bedrag dient om een idee te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden) in 2024.

Bekijk de algemene kostenindicaties voor een uitvaart in Zwolle.
Wat doet een uitvaartverzorger?

Door in deze tijd beschikbaar te zijn en alle vragen die er zijn rustig samen door te nemen, zorgen wij ervoor dat er ruimte en rust kan ontstaan voor waar het echt om gaat. Mensen die van elkaar houden.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de laatste verzorging en zorgen ervoor dat de opbaring met aandacht gebeurt en zo goed mogelijk blijft tot aan de uitvaart. Dit kan thuis of in een uitvaartcentrum in Dalfsen.

Samen zorgen we voor een afscheid dat bij u past, met oog voor jong en oud. Of dat nu traditioneel is, een feestje met een toost op het leven of iets van beide. Thuis, op een bijzondere locatie, in het uitvaartcentrum, kerk of de aula van het crematorium of begraafplaats.Neem 24/7 contact op met IJsselland Uitvaartzorg via
038-2054 038.
Neem contact met ons op

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.