Uitvaart Dalfsen

Overlijden melden?
Bereik ons 24 uur per dag
via
038-2054 038 

Marisa Bremer is uitvaartbegeleider Zwolle en omstreken bij IJsselland Uitvaartzorg 2024

Hoogwaardige kwaliteit en liefdevolle zorg

Uitvaartbegeleiding in Dalfsen

"Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaart professionals.

Hoogwaardige kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat."

Marisa Bremer
Eigenaar en uitvaartverzorger
IJsselland Uitvaartzorg

Een Crematie in Dalfsen 

Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024

Opbaren Dalfsen

IJsselland Uitvaartzorg verzorgd een thuisopbaring voor u in Dalfsen. Het is mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring of voor het opbaren in een rouwcentrum in Dalfsen. 

Begrafenis Dalfsen

De gemeente Dalfsen beschikt over drie algemene begraafplaatsen. 

Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024

Crematie Dalfsen

Op korte reisafstand van Dalfsen vindt u  Crematorium Kranenburg te Zwolle. 

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer, gevestigd in Zwolle, Overijssel

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals.

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van een uitvaart in Zwolle, maar wij verzorgen ook een uitvaart in Dalfsen, een uitvaart in Hattem of een uitvaart in Kampen. Wij bieden ook uitvaartbegeleiding in Hasselt en uitvaartbegeleiding in Ommen.

Hierdoor zijn wij ervaren en flexibel in het vormgeven van elke uitvaart, met en voor mensen met uiteenlopende achtergronden.
 
Drenthe, Friesland en Flevoland behoren ook tot ons werkgebied.
 
Neem vrijblijvend contact op via 038-2054 038 of [email protected] om de mogelijkheden te bespreken. 


Crematie op maat in Dalfsen, in Crematorium Kranenburg te Zwolle

Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding, met een hecht team uitvaartprofessionals. Moderne kwaliteit en liefdevolle zorg is waar IJsselland Uitvaartzorg voor staat.

Een vast aanspreekpunt en dagelijks contact. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt.

Over IJsselland Uitvaartzorg


Kosten voor een begrafenisondernemer in Dalfsen

IJsselland Uitvaartzorg biedt kwaliteit en persoonlijke begeleiding bij een crrematie in Dalfsen. Alle tarieven zijn marktconform voor de regio Zwolle en Overijssel.


Uitvaartverzekering in Dalfsen

Ook zonder uitvaartverzekering kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Het is geen verplichting om de uitvaartverzekeraar de uitvaart te laten verzorgen. 


Uitvaartvereniging in Dalfsen

Is er een lidmaatschap van een uitvaartvereniging? Wij nemen het contact met de uitvaartvereniging van u over en bespreken met u van welke diensten of vergoedingen u gebruik kan maken in aanvulling op de dienstverlening van IJsselland Uitvaartzorg.


Wat kost een gemiddelde uitvaart of crematie in Dalfsen?

Wanneer u kiest voor een crematie informeren wij u graag over de mogelijkheid om op een eigen locatie afscheid te nemen en met een klein gezelschap uw dierbare naar het crematorium te brengen.

In de algemene kostenindicatie is er uitgegaan van een crematie met gebruik van aula en koffiekamer bij Crematorium Kranenburg te Zwolle. 

De kosten van een crematie in Dalfsen, in Crematorium Kranenburg te Zwolle, zijn op basis van het voorbeeld in totaal vanaf € 6775,- (dit bedrag dient om een idee te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden) in 2024.


Wat doet een uitvaartverzorger?

Door in deze tijd beschikbaar te zijn en alle vragen die er zijn rustig samen door te nemen, zorgen wij ervoor dat er ruimte en rust kan ontstaan voor waar het echt om gaat. Mensen die van elkaar houden.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de laatste verzorging en zorgen ervoor dat de opbaring met aandacht gebeurt en zo goed mogelijk blijft tot aan de uitvaart. Dit kan thuis of in een uitvaartcentrum in Dalfsen.

Samen zorgen we voor een afscheid dat bij u past, met oog voor jong en oud. Of dat nu traditioneel is, een feestje met een toost op het leven of iets van beide. Thuis, op een bijzondere locatie, in het uitvaartcentrum, kerk of de aula van het crematorium in Zwolle.

Neem 24/7 contact op met IJsselland Uitvaartzorg via 038 20 54 038


Crematie Dalfsen 2024

Crematie Dalfsen

Crematorium Kranenburg Zwolle

Crematorium Kranenburg beschikt over een moderne aula die ondanks zijn royale omvang (meer dan 150 zitplaatsen en ruimte voor zeker 450 gasten) toch een intieme sfeer uitstraalt. De aula is van vele gemakken voorzien, zoals een professionele licht- en geluidsinstallatie. Ook is het mogelijk de aula geheel naar uw inzicht en speciale wensen aan te kleden in de stijl van de overledene. Zo creëert u de sfeer die u wenst. 

In het crematorium is een algemene ontvangstruimte voor belangstellenden waar de aanwezigen zich voor de plechtigheid kunnen verzamelen. Voor directe nabestaanden is een sfeervolle familiekamer beschikbaar. Deze intieme ruimte heeft een huiskamersfeer en biedt de familie de gelegenheid om voor de dienst samen te zijn en zich in alle rust voor te bereiden op de komende plechtigheid. 


Neem contact met ons op

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024