Uitvaart Dalfsen en omgeving

Overlijden melden?
Bereik ons 24 uur per dag
via
038-2054 038 


Opbaren in Dalfsen

Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024

Thuis opbaren

Wij verzorgen de opbaring van uw overleden dierbare bij u thuis. Het is mogelijk om te kiezen voor een opbaring op bed (geen thuiszorgbed) of in een uitvaartkist, opbaarplank of wilgenschaal met wikkeldoek.

In onze online kistencatalogus bekijkt u een ruime keuze uit uitvaartkisten, welke direct leverbaar zijn. Uitzondering hierop is maatwerk zoals afmeting (langer en/of breder) of vormgeving (kleur, opdruk).


Bent u op zoek naar een ander aanbod?
IJsselland Uitvaartzorg werkt samen met alle leveranciers van uitvaartkisten, -manden, draagbaren en wikkeldoeken. 


Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024

Rouwcentrum Dalfsen

Rouwcentrum Dalfsen beschikt over twee 24/7 familiekamers. Rouwkamers die het mogelijk maken op elk gewenst moment de overledene te bezoeken. De familie ontvangt een persoonlijke sleutel waarmee van buitenaf toegang wordt verleend tot het gebouw, de familiekamer en de ontmoetingsruimte. 

Met persoonlijke voorwerpen waaronder foto’s en/of decoraties kunnen betrokkenen hun eigen omgeving creëren waarin afscheid nemen een persoonlijk en intiem karakter krijgt.

In het Rouwcentrum is de mogelijkheid aanwezig om de condoleanceplechtigheid te laten verzorgen. In overleg met de uitvaartverzorger en beheerder van Rouwcentrum Dalfsen kan in een intieme sfeer de plechtigheid plaats vinden. Rekening kan hierbij worden gehouden met persoonlijke wensen.

Adres: Koestraat 72 te Dalfsen

Uitvaart Dalfsen verzorgd door Marisa Bremer van IJsselland Uitvaartzorg 2024

Uitvaartcentrum Kranenburg Zwolle

Het is mogelijk om te kiezen om uw overleden dierbare over te brengen naar Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle. 

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over tien rouwkamers, waaronder negen 24-uurkamers. Van deze rouwkamers krijgt de naaste familie een sleutel. Zo kunnen zij elk moment van de dag afscheid nemen. Vaak worden de kamers ingericht met persoonlijke spulletjes, zodat men een thuisgevoel creëert. De kamers zijn sfeervol ingericht en de familie kan gebruik maken van koffie en thee. Voor de kinderen is er in de gewelfde kelder een speelhoekje. De medewerkers van het uitvaartcentrum gaan minimaal twee keer per dag naar de rouwkamers om te controleren of alles goed verloopt. 

Adres: Kranenburgweg 3 te Zwolle